Akeem Jahat - $ua

Akeem Jahat - $ua

Selamat sore Malaya, amacam ada baik dok?
Selamat tinggal semalam, apa khabar hari esok?
Let loose jangan kekok
Don't care siapa tengok
Grab somebody you can lenggok
Jangan segan ala-ala muka tembok
Love is free, no hal if you came broke

Selamat pagi Malaya, apa khabar babeh?
Dari pula orang gerek, budak zaman eh ah se ah eh eh eh eh ewah eh eh
Lu gendang gua gelek, lu gendang gua gelek
You lookin at the future macam tukang tilik

Yang senang hati, yang ingat mati, let's $ua
Yang susah hati, yang takut mati, let's $ua
Yang suka hati, yang tak nak mati, let's $ua
Tapi sudah pasti, semua akan mati, kan?

Yang senang hati, yang ingat mati, let's $ua
Yang susah hati, yang takut mati, let's $ua
Yang suka hati, yang tak nak mati, let's $ua
Tapi sudah pasti, semua akan mati, kan?

Kabare nusantara? Antara di bandar atau belantara
Yang ada pangkat atau kena 'punch card'
Yang 'kuk kuk' atau kena 'jumpstart'
Yang ada lebih atau ada lebih kurang
Papa kedana atau papa ada wang
Actually, kita semua ni berhutang
Ada hutang budi, ada hutang wang

Nangkong takeda kedangkong
Nangkong takeda kedangkong
Takeda keda

Ada pandang rupa, ada pandang hati
Ada pandang mata, ada pandang money
Ada pandang dari cara pegang janji
Ada kuat sujud, ada kuat jampi
Ada dalam sujud, dalam ada jampi
Ada suka hati bila main api
Ada jalan baik-baik, ada jalan barang baik
Takda makan free, ada pergi ada balik

Yang senang hati, yang ingat mati, let's $ua
Yang susah hati, yang takut mati, let's $ua
Yang suka hati, yang tak nak mati, let's $ua
Tapi sudah pasti, semua akan mati, kan?

Yang senang hati, yang ingat mati, let's $ua
Yang susah hati, yang takut mati, let's $ua
Yang suka hati, yang tak nak mati, let's $ua
Tapi sudah pasti, semua akan mati, kan?

Ada apa dengan duit? Ada apa dengan kulit? Hah?!
Ada apa dengan nama? Boleh bawa sampai mana?
Tunjuk gua mana? Tunjuk gua mana?
Bawa gua sana, tunjuk gua mana?

Let's $ua, let's $ua
Yang senang hati
Let's $ua, let's $ua, let's $ua
Yang susah hati
Let's $ua, let's $ua, let's $ua
Yang suka hati
Let's $ua, let's $ua, let's $sua
Yang senang hati
Let's $ua
Previous
Next Post »
0 Komen