Elizabeth Tan & Syifa - Fulamak Magic

Lizzy bangun lewat pagi lagi ada show
Muka kusam habis but I still need to go
Gosok gigi have my shower
Capai magicRED wash my muka

Depan kamera muka Lizzy bercahaya
Bukan Lizzy kata mereka yang berkata
Lepas pagi petang masih ada show
Seharian kerja Lizzy follow the flow

Turun stage ada fans pegang GoPro
Asking Lizzy nicely for a photo
Lizzy ok jer snap snap picture
Muka stay fresh & clean pakai apa?

Nampak serikan bak bidadari
Ini barang baik dari Zarra Sinar Puteri
Memang boom boom cuba dulu baru tahu
MagicRED so fresh brand new

Fulamak ada magic ada magic
Fulamak kasi magic kasi magic
Fulamak ada magic ada magic
Fulamak kasi magic kasi magic
Fulamak ada magic ada magic
Fulamak kasi magic kasi magic
Fulamak ada magic ada magic
Fulamak ada magic pasti magicRED

Boring duduk rumah tengok tv cerita sama
Lepas tu buka YouTube banyak sangat benda baru
Tengok kiri, tengok kanan posing posing depan cermin
Capai handphone apa lagi snap snaping

Oh my god oh my god what happened to my face
I'm getting jerawat this is serious case
Ding dong loceng rumah berbunyi
Muncul Adriana dan juga si Lizzy

Duduk di bilik chit chat sampai pagi
Tanya Lizzy how she looks fresh daily
Muka tak oily takde jerawat
Takde jeragat macam mana nak rawat

Ada produk baru Zarra magicRED
Boleh cuba pakai it's never too late
Tadi call kawan-kawan mintak tolong
Ada yang recommend some of them bohong

Ini yang fresh it's brand new
Tak kira warna kulit semua tahu
Guna hari hari magicRED pilihan Lizzy
When they all saw us they all said

Fulamak ada magic ada magic
Fulamak kasi magic kasi magic
Fulamak ada magic ada magic
Fulamak kasi magic kasi magic
Fulamak ada magic ada magic
Fulamak kasi magic kasi magic
Fulamak ada magic ada magic
Fulamak ada magic pasti magicRED

Fulamak ada magic ada magic
Fulamak kasi magic kasi magic
Fulamak ada magic ada magic
Fulamak kasi magic kasi magic
Fulamak ada magic ada magic
Fulamak kasi magic kasi magic
Fulamak ada magic ada magic
Fulamak ada magic pasti magicRED
Previous
Next Post »
0 Komen