Karmal - Aku Nak Duit

Semalam beli makanan, semua harga naik,
Kereta pun belum bayar, confirm nak kena tarik,
Bil yang tertunggak pun belum habis settle lagi,
Nak buat macam mana, takkan aku nak lari,

Aku mana boleh mengalah, kenalah nak berusaha,
Kalau nak hidup senang, kenalah rajin terus kerja,
Tapi aku stress, semua harga naik,
Tetapi pendapatan tak, walaupun kau yang terbaik,

Duit keluar poket, laju gila macam motor rempit,
Otak pun dah makin jadi sempit, buat aku nak menjerit,

Aku nak dollar, aku nak ringgit,
Aku nak duit, aku nak duit,
Aku nak peso, tuk hari esok,
Aku nak duit, aku nak duit,

Aku nak duit, duit,
Aku nak duit...

Semalam isi minyak, harga pun dah naik lagi,
Harini pergi kerja dah kena naik lrt,
Esok tambang pun naik, dah nak kena jalan kaki,
Nak buat macam mana, takkan aku nak lari,

Aku mana boleh mengalah, kenalah cuba berubah,
Barulah hidup senang dan tak mungkin jadi susah,
Tapi aku stress, semua harga naik,
Dan hutang pun dah naik, sebab nakkan yang terbaik,

Duit keluar poket, laju gila macam motor rempit,
Otak pun dah makin jadi sempit, buat aku nak menjerit,

Aku nak dollar, aku nak ringgit,
Aku nak duit, aku nak duit,
Aku nak peso, tuk hari esok,
Aku nak duit, aku nak duit,

Aku nak duit, duit,
Aku nak duit...

Duit keluar poket, laju gila macam motor rempit,
Otak pun dah makin jadi sempit, buat aku nak menjerit,

Aku nak dollar, aku nak ringgit,
Aku nak duit, aku nak duit,
Aku nak peso, tuk hari esok,
Aku nak duit, aku nak duit,

Aku nak duit, duit,
Aku nak duit...

Lagu: DJ Fuzz
Lirik: Karmal
Previous
Next Post »
0 Komen