Karmal - Party Sampai Pagi

Dua belas dua puluh tiba masa untuk gerak
Pakai baju polo tapi kolar jangan tegak
Habis sudah kerja tiba masa gua chill
Mari ikut serta feel apa yang gua feel, feel

Parti sampai pagi, mata pun dah rabak
Tak penat menari masih lagi lasak
Tengok kawan ligat, mana boleh kalah
Parti boleh tapi jangan buat benda salah 2x

Party sampai pagi PSP 8x

Empat dua puluh di jam tangan casio
Masih tak tidur macam kerja di radio
Salut to dj fuzz sebab dia yang buat beat
Jenis lagu yang buat lu rasa lu tak nak sleep, sleep

Parti sampai pagi, mata pun dah rabak
Tak penat menari masih lagi lasak
Tengok kawan ligat, mana boleh kalah
Parti boleh tapi jangan buat benda salah 2x

Party sampai pagi PSP 8x

Parti sampai pagi, pagi pagi
Keluar malam balik pagi, pagi pagi
Bila kerja kita kerja dapat gaji, gaji
So hujung minggu boleh parti lagi, lagi 2x

Party sampai pagi PSP 8x
Previous
Next Post »
0 Komen